25 Mayıs 2013 Cumartesi

EN İYİ'LERE ÖDÜL TÖRENİ!...


EN İYİLER ÖDÜL TÖRENİMİZİ YAPTIK
Toplumsal Düşünce Derneği Genel Başkanı
Sayın Av. Fethi BOLAYIR ödülünü alırken...
Ankara, Telekomcular Derneği Genel Başkanlığı - Tarih: 2013-03-03
2 Mart Cumartesi günü Ankara Kent Otel'de muhteşem bir davetli ve misafir grubunun katılımı ile gerçekleştirilen “Telekomcular Derneği Ödülleri-3” Töreninde; ödül alanların, ödül verenlerin, katılımcıların oluşturduğu seçkin bir topluluk unutulmaz bir gün geçirdi….. Samimi, sıcak, espirili ve hızlı akan bir gün…
Programın sunuculuğunu, Türk Telekom Ankara eski Bölge Müdür Yardımcısı, Derneğimizin eski Başkanlarından Muzaffer ÜNVER yaptı…
Profesyonel sunucuları aratmayacak performansı, camianın içinden olması, konuklara hitabeti ve samimi sunumu ile renk kattı…
Geleneksel Telekomcular Derneği Ödülleri Törenimizin 3. sü Derneğimiz Yönetim Kurulu Başkanı Zafer TEKBUDAK’ın açış konuşması ile başladı.
Törene;
Ulaştırma Bakanı Binali YILDIRIM, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet HOTAR, AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa ÖZTÜRK,
CHP Genel Başkanı Kemal KILIÇDAROĞLU, CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel TEKİN, CHP Grup Başkan Vekilleri Muharrem İNCE, Emine Ülker TARHAN, CHP İstanbul Milletvekilleri Oktay EKŞİ, Aykut ERDOĞDU, Ankara Milletvekili Bülent KUŞOĞLU,
MHP Genel Başkanı Devlet BAHÇELİ, MHP Genel Başkan Yardımcıları Şevkat ÇETİN, Prof.Dr. Zuhal TOPÇU, Prof.Dr. Mevlüt KARAKAYA, MHP Grup Başkanvekili Mehmet ŞANDIR,
PTT Genel Müdürü Osman TURAL, Türk Telekom Hukuk Başkanı Can ESEN, Telkoder Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Ata ARIAK,
tebrik telgrafı gönderdiler.
Ulaştırma eski Bakanlarından Enis ÖKSÜZ, CHP Konya Milletvekili Atilla KART, MHP Kütahya Milletvekili Alim IŞIK, Türk Hava Kurumu Rektör Yardımcısı ve Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Cengiz TAPLAMACIOĞLU, Bağımsız Kamu Görevlileri Sendikaları Konfederasyonu Genel Başkanı Resul AKAY, Bağımsız Ulaşım Sendikası Genel Başkanı Mustafa SAYACI, Bağımsız Eğitim Sendikası Genel Başkanı Abdullah SOY ve Teşkilatlandırma Sekreteri Mustafa ŞAHİN, Mobbing ile Mücadele Derneği Başkanı Hüseyin GÜN, Toplumsal Düşünce Derneği Başkanı Fethi BOLAYIR, Ülkütek Genel Başkanı Ekrem AKSOY, TOKİ eski Başkan Yardımcısı Şükrü ÖNER, PTT eski Genel Müdürlerinden Dursun DAĞAŞAN, Türk Telekom Kurucu ve İlk Genel Müdürü Cengiz BULUT, Türk Telekom Eski Genel Müdürlerimizden İbrahim Hakkı ALPTÜRK, PTT Eski Genel Müdür Yardımcılarından Murat Atak, Türk Telekom Eski Genel Müdür Yardımcılarından Muharrem BEŞİR, Alaaddin İÇER. Türk Telekom’un eski Yöneticileri Osman Muzaffer AYVALI, Dicle EROĞUL, Mete DARICI, Mustafa GÜLTEKİN, Halil YALÇIN, Ercan ÇELİK, Yücel BAĞRIAÇIK ve  PTT Yapı Dairesi Başkanı Adnan AYDEMİR, PTT eski Daire Başkanlarından Vehbi KÖŞKER, Değerli dostumuz Zait AKGÜN, Derneğimiz Kurucu Başkanı Zafer ÖZTÜRK, Çanakkale'den gelen Yönetim Kurulu Üyemiz Özcan ALTINIŞIK, Kart İnşaat sahibi Fatih KART, Global Star Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Soner ABACI, geçen hafta çok önemli bir operasyon geçiren kardeşimiz Önder Kürşad SOYSAL ödül törenine katılanlar arasındaydı.
Ve üyelerimiz…Her zaman yanımızda olan bizleri yalnız bırakmayan dostlarımız...
2012 yılının kişisel bilişim sitesi sahibi Hamza ŞAMLIOĞLU, Üniversitede daha önce düzenlenmiş bir programı olduğu için ödül törenine katılamadı…
O’nun dışındaki tüm ödül sahipleri veya yetkilendirdikleri kişiler törendeydi…
2012 yılının “Bilişim/Teknoloji Sitesi” ShiftDelete.net Yayın Koordinatörü Hakkı ALKAN’a ödülünü Türk Telekom eski Uluslararası Dairesi Başkanlarından Halil YALÇIN verdi.
2012 yılının “Bilişim Şirketi” Millenicom Türkiye Kurumsal Satış Direktörü Orkan AYTULUN’a ödüllerini Türk Telekom İlk Genel Müdürü Cengiz BULUT takdim etti. Sayın BULUT, tekrar bir arada olmaktan mutlu olduğunu, özel sektörün Telekomünikasyon ve Blişim sektöründeki önemi ve yerini vurguladı. Sayın AYTULUN ise yatırımlarını artırarak, hizmet ağlarını geliştireceklerini, müşteri memnuniyetini her zaman ilke edindiklerini belirterek, ödül ve programda emeği geçenlere teşekkür ettiler.
2012 yılının “Bilişim Yazarı” Melih Bayram DEDE ödülünü Toplumsal Düşünce Derneği Başkanı Fethi BOLAYIR’dan aldı.
2012 yılının kitabı,  “Türk Telekom’da Psikolojik İşkence (Mobbing)” kitabının yazarı Bülent ATUK’a ödülünü Mobbing ile Mücadele Derneği Başkanı Hüseyin GÜN verdi. Bülent ATUK, kitabının basımı ve tanıtımı ile ilgili olumsuzlukları, yayınevlerinin adeta söz birliği etmişcesine kitabı görmezden gelmelerini anlatarak, kitabın tanıtımı için parası ile hiç bir gazete de ilan veremediğini, yine de mücadeleden vaz geçmeyeceğini belirtti.
2012 yılının “Sivil Toplum Örgütü” olarak seçilen Alternatif Bilişim Derneği temsilcisi Eser Aygül ödüllerini Türk Telekom eski Genel Müdürlerinden İbrahim Hakkı ALPTÜRK’ten aldı. Eser Aygül, Kişisel Bilgi Güvenliğinin öneminden söz etti.
2012 Yılının “Siyaset Adamı” olarak belirlenen CHP Konya Milletvekili Atilla KART’a ödülünü PTT eski Genel Müdürlerinden Dursun DAĞAŞAN takdim ettiler. Sayın KART, “Türk Telekom gibi stratejik öneme haiz değerlerin bedeli 6,5 değil 65 milyar dolar bile verilse özelleştirilmemesi gerektiğinden söz ederek sebepeleri ile ülkemizin içinde bulunduğu her türlü olumsuz koşula rağmen mücadeleden vaz geçmeyeceklerini belittiler. Sayın KART konuşması ile davetlilerden en çok alkış alan konuklarımızdan oldu.
2012 Yılının “Siyaset Adamı” olarak belirlenen bir diğer ödül sahibi MHP Kütahya Milletvekili Prof.Dr. Alim IŞIK’a ödülünü TOKİ eski Başkan Yardımcısı Şükrü ÖNER takdim ettiler. Sayın IŞIK konuşmasında, “Türk Telekom’un eski çalışanlarının sorunlarını iyi bildiğini, yakından takip ettiğini, bununda kendilerinin görevi olduğunu, insanlarının sorunlarını çözemeyen, onların mutluluklarını sağlayamayan iktidarların kalıcı olamayacağını” söylediler. Konuklardan en çok alkış alan bir başka konuşmacı ise Sayın Prof.Dr. Alim IŞIK idi.
2012 Yılının “Süreli Yayını” Ict Media’nın Genel Yayın Yönetmeni Murat PEHLİVAN ödüllerini Türk Hava Kurumu Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Cengiz TAPLAMACIOĞLU’ndan aldı.
2012 Yılının “Telekomcusu” seçilen Gürdal UĞUR’a ödülünü Derneğimiz Yönetim Kurulu Başkanı Zafer TEKBUDAK verdi. Sayın UĞUR, Türk Telekom’da görev yapmanın yanında sanat yaşamı ve tiyatro geçmişini özetlerken, yaşadığı olumsuzluklar, vefasızlıklar ve ilgisizlikler hakkında bilgi verdi. Ödül için teşekkür etti.
2012 Yılının “Televizyon Programı” olarak belirlenen Silikon Vadisi’nin program yapımcısı ve sunucusu Dinçer KARACA’ya ödülünü Türk Telekom Eski Genel Müdür Yardımcılarından Muharrem BEŞİR verdi. Sayın KARACA   çalışmaları hususunda bilgi vererek ödül için teşekkürlerini sundu.
2012 Yılının “Tüketici Köşesi Yazarı” olarak seçilen Erkan ÇELEBİ’nin ödülünü Halil YALÇIN, Derneğimiz Başkanı Zafer TEKBUDAKTAN’dan aldı.
2012 Yılının “Yöneticisi” olarak belirlenen Sinerji Türk Vakfı Başkanı Abdullah Raşit GÜLHAN’ı temsilen Nazmi ERTAŞ’a ödülünü BASK Genel Başkanı Resul AKAY verdi.
Derneğimiz seçici kurulunca “Vefa Ödülü”ne layık olduğu değerlendirilen Ulaştırma Eski Bakanlarımızdan Sayın Enis ÖKSÜZ’e ödüllerini Türk Telekom Eski Genel Müdürlerimizden İbrahim Hakkı ALPTÜRK sundular. Sayın ÖKSÜZ, görev yaptığı dönemde Türk Telekom özelleştirilmesine karşı çıkma sebepleri, karşılaştıkları baskılar, mücadeleleri hakkında açıklamalarda bulundular. Sayın Bakan’ın açıklamaları davetlilerce ilgi ile izlenip yoğun alkış aldı.
Sayın ALPTÜRK konuşmasında Türk Telekom özelleştirmesini eleştirerek, ülke için stratejik önemini vurguladı. Genel Müdürümüzün aradan geçen bunca yıla rağmen salonda bulunan tüm eski çalışma arkadaşlarımıza ismen hitap etmesi ve arkadaşlarımızın da kendilerine gösterdikleri yakınlık ve sıcaklık çok dikkat çekici idi.
Derneğimiz “Yönetim Kurulu Özel Ödülü”ne layık görülen CHP Ankara Milletvekili Bülent KUŞOĞLU ile Sözcü Gazetesi köşe yazarı Emin ÇÖLAŞAN’nın temsilcilerine ödülleri takdim edildi.
Ödül törenine katılan konuklar, ödül alanlar, ödül verenler bu tür etkinliklerin sektör temsilcilerini, yıllarını PTT ve Türk Telekom’a verenleri bir araya getirmesi açısından çok anlamlı olduğunu belirterek, programda emeği geçenlere teşekkür ettiler.   
Sohbetler, hasret gidermeler sonrası tören sona erdi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder